Trainingen

Filter
 • Training

  IDS-2 Intelligentie- en ontwikkelingsschalen voor kinderen en jongeren

  Interpretatie en verslaglegging van de IDS-2

  Bij het in gebruik nemen van een volledig nieuw instrument vormt de beschrijving en interpretatie van de resultaten meestal de grootste uitdaging. In deze training ligt dan ook de nadruk op het leren interpreteren van de IDS-2 en het verwerken van de resultaten in een testverslag.

  Aankomende evenementen:

  Details van training weergeven

 • Training

  Optimaal werken met de ESSEON-R

  Tijdens de workshop wordt ingegaan op het gebruik en de theorie van de test, die ontwikkeld is voor gebruik bij kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsleeftijd van 0 tot 14 jaar. Daarnaast wordt er ingegaan op de interpretatie van de resultaten, aan de hand van casussen en uitgebreide discussies.

  Aankomende evenementen:

  Details van training weergeven

 • Training

  BRIEF-2 Vragenlijst executieve functies voor 5- tot 18-jarigen

  "Aan de slag met de BRIEF-2" en "Haal meer uit de BRIEF-2"

  In 2020 zal er een vernieuwde versie van de BRIEF uitkomen, de BRIEF-2. Met het uitkomen van de BRIEF-2 zullen er ook BRIEF-2 trainingen georganiseerd worden. Wanneer de BRIEF-2 uitkomt zullen we alle BRIEF gebruikers hiervan op de hoogte brengen.

  Details van training weergeven

 • Training

  Personality at Work met de NEO-PI-3 (Big Five)

  Bij deze training van Vilaverde worden gebruikers in een 3- of 5-daagse vakopleiding getraind om alle facetten en interpretatiemogelijkheden van het psychometrische systeem te leren kennen en te oefenen in de praktijk.

   

  Details van training weergeven

 • Training

  Vaardig met de SCIL

  Om de herkenning van een lvb te vergemakkelijken is de SCIL ontwikkeld: een screeningsinstrument waarmee in 10 tot 15 minuten tot een onderbouwd vermoeden van een lvb kan worden gekomen. Maar hoe neem je de SCIL af? Wat doe je met de uitkomsten? In deze workshop leer je de do’s en don'ts met betrekking tot de SCIL.

  Details van training weergeven