Tests afnemen

Afnameprocedure

Wanneer u kiest voor HTS 5, krijgt u van ons uw persoonlijke inloggegevens. Via www.hogrefe-online.com komt u terecht bij het inlogscherm. Hier kunt u zich aanmelden en alle handelingen verrichten die nodig zijn om tests en vragenlijsten digitaal af te nemen.

Het systeem maakt een link aan die u aan de invuller kunt toesturen. Door op de link te klikken kan vanaf elke computer met een internetverbinding de testsessie worden gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om de test direct op uw eigen computer te starten.

Wanneer u een test of vragenlijst liever op papier afneemt, is het mogelijk om de resultaten handmatig in te voeren. U kunt dan toch een digitale rapportage verkrijgen. Hiervoor kiest u bij het klaarzetten van de test voor 'Handmatige invoer'.

Afnamekrediet

Als gebruiker van HTS 5 heeft u voor elke test afnamekrediet nodig om digitaal te kunnen testen. U koopt dit krediet vooraf.

Op de pagina’s met informatie over de betreffende test kunt u het benodigde afnamekrediet bestellen. Het krediet heeft voor elke test een eigen prijs per stuk; wanneer u meerdere afnames tegelijk bestelt wordt de stuksprijs lager:

Aantal afnames

Korting op prijs per stuk

10-49 afnames

25 %

50 of meer afnames

50 %

 
Deze korting wordt in het winkelmandje automatisch verrekend.

Bij het bestellen van afnamekrediet voor een nieuwe test is aanschaf van de betreffende handleiding verplicht.

HTS 5 Online testplatform