Tests afnemen

Afnameprocedure

Wanneer u kiest voor HTS 5, krijgt u van ons uw persoonlijke inloggegevens. Via www.hogrefe-online.com komt u terecht bij het inlogscherm. Hier kunt u zich aanmelden en alle handelingen verrichten die nodig zijn om tests en vragenlijsten digitaal af te nemen.

Het systeem maakt een link aan die u aan de invuller kunt toesturen. Door op de link te klikken kan vanaf elke computer met een internetverbinding de testsessie worden gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om de test direct op uw eigen computer te starten.

Wanneer u een test of vragenlijst liever op papier afneemt, is het mogelijk om de resultaten handmatig in te voeren. U kunt dan toch een digitale rapportage verkrijgen. Hiervoor kiest u bij het klaarzetten van de test voor 'Handmatige invoer'.

Afnamekrediet

Als gebruiker van HTS 5 heeft u voor elke test afnamekrediet nodig om digitaal te kunnen testen. U koopt dit krediet vooraf.

Op de pagina’s met informatie over de betreffende test kunt u het benodigde afnamekrediet bestellen. Het krediet heeft voor elke test een eigen prijs per stuk; wanneer u meerdere afnames tegelijk bestelt wordt de stuksprijs lager:

Aantal afnames

Korting op prijs per stuk

10-49 afnames

25 %

50 of meer afnames

50 %

 
Deze korting wordt in het winkelmandje automatisch verrekend. Let op: mensen met een account zonder licentie kunnen uitsluitend het duurdere afnamekrediet ‘zonder licentie’ kopen.

Bij het bestellen van afnamekrediet voor een nieuwe test is aanschaf van de betreffende handleiding verplicht.

HTS 5 Online testplatform