Licentievormen

Nieuwe gebruikers van HTS 5 kunnen kiezen voor verschillende accounts met verschillende mogelijkheden en licentiekosten:

Accounts

Licentiekosten

Afnamekosten

Basislicentie

€ 120 per jaar
(excl btw)

Lagere afnamekosten

Uitgebreide licentie

€ 240 per jaar
(excl btw)

Alle mogelijkheid van HTS 5 en lagere afnamekosten

Testen zonder licentie

geen jaarlijkse kosten

Hogere afnamekostenVeel gebruikers kiezen voor een basislicentie. Als u echter zeer weinig testafnames per jaar doet, kunt u ook kiezen om tests af te nemen zonder licentie: u betaalt geen jaarlijkse licentiekosten, maar de prijs per testafname is hoger.

Wanneer u van alle mogelijkheden van het Hogrefe Testsystem gebruik wilt maken kiest u voor de uitgebreide licentie. Met deze licentie zijn een aantal extra functionaliteiten beschikbaar.

  • ranking: u kunt een wensprofiel instellen en meerdere kandidaten laten ordenen naar geschiktheid. Dit wordt vervolgens in een overzichtelijke ranglijst weergegeven. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor selectiesituaties.
  • effectmeting: hier kunnen meerdere testafnames van eenzelfde kandidaat vergeleken en geanalyseerd worden. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor Routine Outcome Monitoring.
  • groepsanalyse:  hier kunnen de gemiddelden en standaardafwijkingen van een groep kandidaten worden berekend. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor onderzoekstoepassingen.

Wanneer u kiest voor een basis- of uitgebreide licentie betaalt u vooraf de licentiekosten. U kunt vervolgens een jaar lang gebruik maken van het systeem. De licentie wordt steeds met een jaar verlengd, maar u kunt deze uiteraard altijd opzeggen (minimaal één maand voor het einde van de looptijd).

Bestellen van een licentie voor HTS 5 kan via onderstaande link.

HTS 5 Online testplatform