Vragen over testafnames

1 Hoe zie ik welke tests er al zijn afgerond?

Ga op de startpagina van HTS 5 naar "Status testsessies", linksboven. Hier ziet u een lijst met alle testen die u ooit heeft klaargezet of afgenomen. Staat er een groen vinkje, dan is de test succesvol afgerond. Staat er een envelopje, dan betekent dat dat de testnemer nog niet aan de test is begonnen. Staat er een klokje, dan is de testnemer de test aan het invullen.  Staat er een rood kruisje, dan heeft de testnemer de test afgebroken.

2 De testnemer heeft de afname onderbroken, hoe kan ik hem verder laten gaan?

Ga op de startpagina van HTS 5 naar "Status testsessies", linksboven. Vink hier de testafname aan waar het om gaat (een rood kruisje betekent dat de test is onderbroken). Klik vervolgens bovenaan op "Doorgaan met test". Hierna kan de testnemer met dezelfde link zijn test afmaken.

3 Hoe moet ik een individuele test klaarzetten?

Log in bij HTS 5. U komt dan op de startpagina. Klik links op "Testnemer toevoegen", en selecteer uw kandidaat. Klik rechts op "Test toevoegen" en selecteer de gewenste test. Wilt u de test op uw eigen computer gelijk starten, selecteer dan onderaan de pagina "Testsessie starten" en klik op de start knop. Wilt u een link aanmaken, selecteer dan "Testsessie uploaden" en klik op de start knop.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg.