Trainingen

Filter
 • Training

  IDS-2 Intelligentie- en ontwikkelingsschalen voor kinderen en jongeren

  Interpretatie en verslaglegging van de IDS-2

  Bij het in gebruik nemen van een volledig nieuw instrument vormt de beschrijving en interpretatie van de resultaten meestal de grootste uitdaging. In deze training ligt dan ook de nadruk op het leren interpreteren van de IDS-2 en het verwerken van de resultaten in een testverslag.

  Aankomende evenementen:

  Details van training weergeven

 • Training

  Optimaal werken met de ESSEON-R

  Tijdens de workshop wordt ingegaan op het gebruik en de theorie van de test, die ontwikkeld is voor gebruik bij kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsleeftijd van 0 tot 14 jaar. Daarnaast wordt er ingegaan op de interpretatie van de resultaten, aan de hand van casussen en uitgebreide discussies.

  Aankomende evenementen:

  Details van training weergeven

 • Training

  BRIEF-2 Vragenlijst executieve functies voor 5- tot 18-jarigen

  "Aan de slag met de BRIEF-2" en "Haal meer uit de BRIEF-2"

  In 2020 zal er een vernieuwde versie van de BRIEF uitkomen, de BRIEF-2. Met het uitkomen van de BRIEF-2 zullen er ook BRIEF-2 trainingen georganiseerd worden. Wanneer de BRIEF-2 uitkomt zullen we alle BRIEF gebruikers hiervan op de hoogte brengen.

  Details van training weergeven

 • Training

  Personality at Work met de NEO-PI-3 (Big Five)

  Bij deze training van Vilaverde worden gebruikers in een 3- of 5-daagse vakopleiding getraind om alle facetten en interpretatiemogelijkheden van het psychometrische systeem te leren kennen en te oefenen in de praktijk.

   

  Details van training weergeven

 • Congres

  Guidelineinformed Treatment - Personality Disorders (GIT-PD)

  Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen presenteert in samenwerking met het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen het GIT-PD-congres op vrijdag 7 juni 2019 in het Van der Valk hotel te Utrecht. Tijdens dit congres maakt u kennis met het GIT-PD-model. Het GIT-PD-model heeft als insteek een evidence based psychotherapeutische behandeling te bieden aan álle patiënten met een persoonlijkheidsstoornis en is het antwoord op vele inhoudelijke én organisatorische vraagstukken die naar voren komen in dit ingewikkelde speelveld.

   

  Details van congres weergeven

 • Training

  Masterclass Narcistische Persoonlijkheidsstoornis

  In deze masterclass zal psychiater Lois Choi-Kain ingaan op alle in’s en out’s in de behandeling van de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis (Narcissistic Personality Disorder = NPD) en hoe deze stoornis vaak samen gaat met en invloed heeft op (de behandeling van) andere aandoeningen alsook op het therapeutisch proces.

   

  Details van training weergeven