Hogrefe nu ook in Spanje en Portugal


TEA Ediciones (Spanje) en de uitgeefafdeling van CEGOC (Portugal), de marktleiders op het gebied van psychometrische testen in hun land, hebben zich bij de Hogrefe-groep aangesloten per 1 januari 2017.

De Hogrefe-groep heeft inmiddels een netwerk van psychologie-uitgeverijen in 15 landen wereldwijd, en heeft zich door deze laatste aanwinst weer verder gevestigd als marktleider van psychologische testen in Europa.

Dr. G.-Jürgen Hogrefe (CEO van Hogrefe Publishing Group, Göttingen): "De toevoeging van TEA's en CEGOC's uitgeefactiviteiten aan het portfolio van de Hogrefe-groep betekent dat we onszelf nu vol zelfvertrouwen als de nr.1 testuitgever in Europa kunnen beschouwen. Met deze aanwinst hebben we een excellente basis gecreëerd voor verdere ontwikkelingen op dit gebied. Al jaren hebben we een goede en vriendelijke werkrelatie met zowel TEA als CEGOC en hun management team. Ik ben vooral heel blij dat we nu de mogelijkheid hebben om de komende jaren ons werk samen voort te zetten en te versterken."

Voor meer informatie, klik hier

  • Nieuws