Carolyn Dalgliesh

Carolyn Dalgliesh werkte elf jaar op de afdelingen verkoop, klantenservice en werving en selectie van kleine en grote bedrijven. Daarna wijdde zij zich aan de opvoeding van haar twee kinderen. Haar werkervaringen en haar ervaringen als ouder van een prikkelgevoelig kind vormden de brandstof voor haar interesse in structuur en organisatie. Zo concludeerde ze dat goede systemen niet alleen nuttig zijn op professioneel vlak, maar dat ze ook bijdragen aan persoonlijk welzijn.

Carolyn richtte Systems for Sensory Kids op, een organisatiemodel voor rigide, angstige en snel afgeleide kinderen dat een brug slaat tussen klinische hulp en praktische oplossingen thuis. Naast haar werk met gezinnen met prikkelgevoelige kinderen heeft ze talloze artikelen gepubliceerd en geeft ze regelmatig presentaties op congressen voor ouders, verzorgers en pedagogen. Ze schreef het boek OVERPRIKKELD, met praktische strategie├źn om de wereld van prikkelgevoelige kinderen te structureren. 

 

Carolyn is lid van de National Association of Professional Organisers (NAPO) en voorzitter van Simple Organizing Strategies, dat kleine bedrijven en particulieren organisatieadvies geeft. Ze woont in Rhode Island in de VS met haar man en twee kinderen. Meer informatie over haar vind je op www.thesensorychildgetsorganized.com.


carolyn, dalgliesh, overprikkeld