HRM assessments - Digitaal testen

ASK Test voor analytisch en creatief denken

Marit Op de Beek

De ASK is een instrument om het vermogen tot analytisch en creatief denken in kaart te brengen: twee complementaire onderdelen van intelligentie, die van belang zijn voor succesvol functioneren op het werk. De ASK is zeer geschikt voor selectiedoeleinden en assessments, beroepskeuze en loopbaanbegeleiding.

DESIGMA-Advanced Design a Matrix test

De DESIGMA-Advanced is een digitale test om de cognitieve vaardigheden van hoogopgeleide kandidaten in kaart te brengen. Het is de eerste figurale matrijzentest die de kandidaat zelf het antwoord laat construeren. Hierdoor valt een aantal beperkingen van reguliere matrijzentests weg.

HTS 5 servicepagina

Hier vindt u informatie voor gebruikers van HTS 5. Met links naar korte handleidingen per onderwerp, informatie over bestellen van afnamekrediet en contactgegevens van de eerstelijns helpdesk.

HTS 5: platform voor digitaal testen

 

Het Hogrefe Testsystem (HTS 5) is het online platform waarmee de tests en vragenlijsten van Hogrefe kunnen worden afgenomen. Hier vindt u informatie over alle mogelijkheden.

Trainingen van Hogrefe

Lees hier meer over ons trainingsaanbod en de trainingen die wij de komende maanden organiseren. Er zijn ondermeer trainingen voor de BRIEF, ESSEON-R, SON-R 2-8 en NEO-PI-3. Aanmelden kan direct.